A bőr az idő előrehaladtával folyamatosan változik, másra van szüksége csecsemőkorban, másra gyerekként, tinédzserként és szintén másra a felnőtt kor különböző szakaszaiban. Gyermekünk bőrére már az első pillanattól fogva vigyázunk, ez nem kérdés. Ezt a BeHappy termékekkel most játékos módon is megtehetjük.

A babák, kisgyermekek bőre szerkezetileg eltér, sérülékenyebb, érzékenyebb a felnőttekétől, éppen ezért gondosabb, körültekintőbb ápolásra van szükségük. Bár a fürdés és a testápolás funkcionális, a HappySkin egyedülálló termékeivel megpróbálta elérni, hogy a gyermekek a játékot a fürdőkádban is élvezhessék egyedi kreációk révén, natúrkozmetikumok formájában, vegyszerektől mentesen. Formabontó ötlet, hogy építőkocka alakú szappanok segítségével a legózás fürdés közben is jelen legyen, vagy épp a gyurmázás bekerülése a tisztálkodási folyamatba. A célja ezeknek a páratlan natúr készítményeknek, hogy már fiatal kortól kezdve jó érzést keltsen a gyerekekben a bőrápolás, várja a gyermek az estét és ne kelljen órákat könyörögni az anyukáknak, hogy eljött a fürdés ideje, mert a BeHappy termékekkel a játékot sem kell abbahagynia a kicsiknek, hanem folytathatják azt a fürdőkádban.

Ha még nem próbáltátok, kedves anyukák a HappySkin BeHappy gyerek termékeket, akkor érdemes a Sweetie Jar színes szappancsomaggal kezdeni, ugyanis ebben minden nóvum megtalálható: Dough soap fürdőgyurma (1), HappyBlock színes szappanfigurák (1), Soap pop (2). Ráadásként a csomagban található minden termék vegán.

Persze ezek a BeHappy termékek nem csupán akkor jönnek segítségünkre, ha saját gyerkőceinkről van szó, hanem akkor is, ha ajándékot készülünk adni ovis csoporttársaknak, osztálytársaknak, keresztgyermeknek, rokonok, barátok gyermekeinek. Ezek a hangulatos szappan figurák játékosak és olyan natúr összetevőkkel is óvják a gyermekek bőrét, mint például az aloe vera.

Próbáljátok ki, itt megrendelhetitek >>

Az új szappankészítő készletet pedig itt találjátok >>